+381652030017 office@nikolinamil.com

Da li ste osoba koja želi da ima pozitivan uticaj na svoju okolinu (ili šire) sa ciljem da je menja, kako bi postala bolje mesto i za vašu (i tuđu) buduću i sadašnju decu?

Da li ste osoba koja je svesna da bez lične promene ne može da živi kvalitetan život u zajednici i svojoj porodici?

Da li ste osoba koja razume da je nemoguće menjati druge oko sebe, ali je moguće promeniti sebe i svoju reakciju na njih, i time imatii veći pozitivan uticaj na druge? 

Ukoliko ste na bilo koje prethodno pitanje odgovorili sa DA, Vi ste moj idealni klijent i želim da radim sa Vama!

Izaberite uslugu koja Vas interesuje i kontaktirajte me da zakažemo naš prvi susret!

Usluge namenjene roditeljima
Psihoterapija i psihološka podrška roditeljima
Psihoterapija je proces koji omogućava pojedincu da se izbori sa problemima kao što su borba sa ozbiljnim bolestima, hroničan bol, gubitak kilograma ili gubitak posla, gubitak voljenih osoba, borba sa stresom itd. U Srbiji skoro pola miliona ljudi se suočava sa narušenim mentalnim zdravljem (kao što je depresija, anksioznost i sl). Kroz psihoterapijski rad pojedinac uči različite tehnike koje mu mogu pomoći da živi kvalitetnije, zdravije i produktivnije. Psihoterapeut koristi naučno dokazane tehnike koje pomažu klijentima da steknu efikasnije i zdravije navike u svom životu.  Saznajte više o mentalnom zdravlju. 
Savetovanje roditelja kroz individualne konsultacije

Savetovanje roditelja korz individualne konsultacije je proces u kome roditelji dobijaju profesionalne savete šta je potrebno da urade ukoliko se njihovo dete ponaša na određen način ili se nalazi u specifičnoj fazi razvoja. Najčešći razlog zašto se roditelji obraćaju savetniku za roditelje je što nekada nisu sigurni da li je ponašanje njihovog deteta u skladu sa fazom razvoja u kojoj se dete nalazi, ili zbog dobijanja profesionalne podrške kako bi što bolje razumeli svoje dete… saznajte više.

Edukacije za roditelje

Edukacija roditelja omogućuju da roditelji saznaju više o osnovnim veštinama roditeljstva po principima pozitivne discipline i racionalno-emocionalnog roditeljstva. Kroz grupni rad roditelji čuju iskustva drugih roditelja i objašnjenja stručnih osoba da li je neka metoda vaspitavanja dobra za emocionalni i socijalni razvoj deteta. Znanje koje roditelji mogu dobiti na grupnim edukacijama i psihološkim radionicama su naučno zasnovane i primenjive u praksi već istog dana nakon pređene edukacije…. saznajte više 

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Usluge namenjene deci
Psihološka procena intelektualnih sposobnosti, emocionalne i socijalne zrelosti dece od 6 do 16 godina

Psihološka procena intelektualnih sposobnosti, emocionalne i socijalne zrelosti dece od 6 do 16 godina koja se sastoji od testiranja intelektualnih sposobnosti, emocionalne i socijalne zrelosti deteta korišćenjem osetljivih i standardizovanih psiholoških testova, upitnika i intervjua na osnovu kojih se daju saveti roditeljima na koji način pristupiti detetu, kao i da li je potreban dalji rad deteta sa dečijim psihoterapeutom. Više informacija o psihološkoj proceni deteta možete dobiti tako što ćete pisati na OVDE

Psihoterapija dece i adolescenata

Psihoterapija dece i adolescenata koja podrazumeva davanje podrške detetu da se oseća bolje, da bolje savladava i reguliše određene teške i neprijatne emocije, kao  i da određene emocionalne probleme rešava uz pomoć kreativnih alata i kroz igru. U radu sa decom koristim:

1. CBT terapiju igrom koja je pogodna za decu starosti od 9 godina i više;

2. Nedirektivnu terapiju igrom usmerenu na dete koja je pogodna za rad sa decom starosti ispod 9 godina;

3. Druge tehnike i alate koji mogu da pomognu detetu da prevaziđe trenutne emocionalne probleme. 

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili želite da zakažete naš prvi susret klikinte  OVDE.

Ostale usluge 
Psihoterapija i psihološka podrška parovima koji se suočavaju sa sterilitetom

Psihoterapija i psihološka podrška parovima koji se suočavaju sa sterilitetom podrzumeva pomaganje parovima da nauče tehnike koje će im pomoći da se oslobode anksioznosti i depresivnosti u vezi sa sterilitetom sa kojim se suočavaju. S obzirom da sam se 5 godina borila sa sterilitetom, to je jedna od psihoterapijske oblasti koju najviše razumem. Više informacija o ovoj vrsti podrške možete dobiti tako što ćete pisati OVDE. 

Psihoterapijska i psihološka podrška parovima koji se pripremaju za vantelesnu oplodnju

Psihoterapijska i psihološka podrška parovima koji se pripremaju za vantelesnu oplodnju podrazumeva pomaganje parovima da se oslobode anksioznosti u vezi sa celokupnim postupkom primenom psihoterapijskih i psiholoških tehnika, što povećava šansu da VTO uspe. Posle 5 godina borbe sa sterilitetom, dva puta sam prošla kroz proces VTO i moja želja je da prenesem svoje iskustvo koje mi pomoglo da ostanem u drugom stanju i rodim predivnu devojčicu.Više informacija o ovoj vrsti podrške možete dobiti tako što ćete pisati OVDE. 

Psihološka podrška osobama koje se suočavaju sa hroničnim bolom

Psihološka podrška osobama koje se suočavaju sa hroničnim bolom. Više o ovom problemu možete pitati slanjem poruke OVDE