+381652030017 office@nikolinamil.com

Psihoterapija je proces koji omogućava pojedincu da se izbori sa problemima kao što su borba sa ozbiljnim bolestima, hroničan bol, gubitak kilograma ili gubitak posla, gubitak voljenih osoba, borba sa stresom itd. U Srbiji skoro pola miliona ljudi se suočava sa narušenim mentalnim zdravljem (kao što je depresija, anksioznost i sl). Kroz psihoterapijski rad pojedinac uči različite tehnike koje mu mogu pomoći da živi kvalitetnije, zdravije i produktivnije. Psihoterapeut koristi naučno dokazane tehnike koje pomažu klijentima da steknu efikasnije i zdravije navike u svom životu.  Saznajte više o mentalnom zdravlju.

Koučing za roditelje omogućava roditeljima da nauče i primene veoma korisne veštine koje utiču na razvijanje pozitivne atmsfere u porodičnom domu. Korišćenjem tih veština i tehnika, roditelji će se uspešnije boriti sa izazovnim situacijama u roditeljstvu, tako što će imati mnogo bolju veštinu samo-kontrole, bolji pristup problemima i izazovima, i biće veštiji u rešavanju tih problema… saznajte više.

Savetovanje roditelja je proces u kome roditelji dobijaju profesionalne savete šta je potrebno da urade ukoliko se njihovo dete ponaša na određen način ili se nalazi u specifičnoj fazi razvoja. Najčešći razlog zašto se roditelji obraćaju savetniku za roditelje je što nekada nisu sigurni da li je ponašanje njihovog deteta u skladu sa fazom razvoja u kojoj se dete nalazi, ili zbog dobijanja profesionalne podrške kako bi što bolje razumeli svoje dete… saznajte više.

Grupne edukacije i psihološke radionice za roditelje omogućuju da roditelji saznaju više o osnovnim veštinama roditeljstva po principima pozitivne discipline i racionalno-emocionalnog roditeljstva. Kroz grupni rad roditelji čuju iskustva drugih roditelja i objašnjenja stručnih osoba da li je neka metoda vaspitavanja dobra za emocionalni i socijalni razvoj deteta. Znanje koje roditelji mogu dobiti na grupnim edukacijama i psihološkim radionicama su naučno zasnovane i primenjive u praksi već istog dana nakon pređene edukacije…. saznajte više

Psihološka procena intelektualnih sposobnosti, emocionalne i socijalne zrelosti dece od 6 do 16 godina koja se sastoji od testiranja intelektualnih sposobnosti, emocionalne i socijalne zrelosti deteta korišćenjem osetljivih i standardizovanih psiholoških testova, upitnika i intervjua na osnovu kojih se daju saveti roditeljima na koji način pristupiti detetu, kao i da li je potreban dalji rad deteta sa dečijim psihoterapeutom. Više informacija o psihološkoj proceni deteta možete dobiti tako što ćete pisati na OVDE.

Psihoterapija dece i adolescenata koja podrazumeva psihološku procenu intelektualnih sposobnosti, emocionalne i socijalne zrelosti korišćenjem osetljivih i standardizovanih testova, upitnika i intervjua na osnovu kojih se ispituje konkretan problem sa kojim se dete suočava i na kome bi se radilo. Više informacija o psihoterapiji dece i adolescenata možete dobiti tako što ćete pisati na OVDE.

Psihoterapija i psihološka podrška parovima koji se suočavaju sa sterilitetom podrzumeva pomaganje parovima da nauče tehnike koje će im pomoći da se oslobode anksioznosti i depresivnosti u vezi sa sterilitetom sa kojim se suočavaju. S obzirom da sam se 5 godina borila sa sterilitetom, to je jedna od psihoterapijske oblasti koju najviše razumem. Više informacija o ovoj vrsti podrške možete dobiti tako što ćete pisati OVDE.

Psihoterapijska i psihološka podrška parovima koji se pripremaju za vantelesnu oplodnju podrazumeva pomaganje parovima da se oslobode anksioznosti u vezi sa celokupnim postupkom primenom psihoterapijskih i psiholoških tehnika, što povećava šansu da VTO uspe. Posle 5 godina borbe sa sterilitetom, dva puta sam prošla kroz proces VTO i moja želja je da prenesem svoje iskustvo koje mi pomoglo da ostanem u drugom stanju i rodim predivnu devojčicu.Više informacija o ovoj vrsti podrške možete dobiti tako što ćete pisati OVDE.

Psihološka podrška osobama koje se suočavaju sa hroničnim bolom. Više o ovom problemu možete saznati OVDE, a za više informacija, možete pisati OVDE.