+381652030017 office@nikolinamil.com

Ja sam pre svega mama jedne devojčice i jednog dečaka, a onda sam i psiholog po obrazovanju, trenutno na edukaciji za psihoterapeuta.

Čime se bavim?


Slušam Vas aktivno i sa mnogo saosećanja;

Pomažem Vam da sredite svoje misli i da sagledate svoj život, partnerski odnos, karijeru i roditeljski stil na drugačiji, mnogo pozitivniji način;

Učim Vas da budete iskreni prema sebi, ali u isto vreme optimistični iako u ovom trenutku Vaš život nije uvek onakav kakav Vi želite. Podučavam Vas da budete psihički snažniji i da sa mnogo više zadovoljstva idete kroz svoj život onakav kakav je.

Ako ste roditelji, tu sam da Vam pomognem da razrešite roditeljske dileme i izaberete najbolje alate kojim ćete pomoći sebi, svom partneru i svojoj deci da žive kvalitetniji i smisleniji život.

Učim Vas da uživate u životu i iako on nije savršen.

Biografija


Nakon završenog Filozofskog fakulteta u Nišu, na odseku za psihologiju 2007., Nikolina počinje svoju karijeru u marketingu, a nedugo zatim u oblasti ljudskih resursa (selekcija kadrova, edukacija i razvoj zaposlenih).

2011. godine dobija sertifikat naprednog nivoa Racionalno Emocionalno Kognitivno Bihejvioralne Psihoterapije na Albert Ellis Institutu u Beogradu (Albert Ellis Institute chartered by Regents of the University of the State of New York) i tada počinje da se aktivno bavi koučingom i psihoterapijom uz superviziju.

Početkom 2015. godine svoj rad i edukaciju počinje da usmerava prvenstveno na rad sa roditeljima i nastavlja edukaciju u tom smeru.

2015. godine dobija sertifikat za međunarodnog trenera za program “Dovoljno dobar roditelj” (“Good enough parenting”).

2016. Nikolina postaje sertifikovani edukator za roditelje po principima pozitivne discipline (pozitivna disciplina)

Diploma Filozofskog fakulteta Nis, Psihologija

Sertifikat instituta “Albert Elis” za završeni napredni kurs Racionalno-Emocionalne i  Kognitivno -Bihejvioralne terapije:  Alber Ellis advance pdf

Sertifikat za edukatora za roditelje po programu “Good enough parenting” :Certificate GEP